Najbolje čestitke i poruke koje sam dobila za 8.mart

 

Iako većina nas ima osećaj da je 2021.tek počela,činjenica je da ona već uveliko traje i da smo već došli do marta.Međunarodni Dan žena prvi put je obeležen sada već davne 1909. godine.

Od cveća,čokolada,plišanih meda i nakite,preko romantičnih večera i specifičnih planova,pa sve do egzotičnih putovanja,baš 8. marta svi se trudimo da ženama koje su nam bitne to i pokažemo.


Pored poklona važna je i čestitka.U nekim situacijama i samo "Srećan 8.mart" je dovoljno i odlično,a ponekad želimo da ovaj dan čestitamo i na neki originalan,duhovit,a možda čak i malo bezobrazan način.Sve sa ciljem da bar jednu ženu učinimo srećnom.


U nastavku videćete neke od najboljih i najoriginalnijih poruka,koje sam dobijala predhodnih godina i koje su me oduševile.


1."Imaj uvek šta da obučeš i pred kim da svučeš.Srećan 8.mart"-Tako jednostavno,kratko i jasno,a tako moćno.


2. "Lepa kao vila,nežna kao svila,sjajna kao sunce,jaka kao stena...Budi ponosna jer si žena"-Ovakve porukice koje se dobro rimuju uvek imaju posebnu važnost.Jer znam da je neko izdvojio puno vremena da sastavi,bez obzira što deluje lako.


3."Cveta ruža u sred žita,ljubim onu koja čita.Ljubi i ti onog što poruku šalje i neka cveta ruža i dalje"-Čestitka koja može da se protumači na tako mnogo načina.Kao izjava ljubavi,znak prijateljstva ili možda želja za saradnjom...


4."Šunja se jutro kroz grad,na nebu je mesec mlad,proleće najavljuje skori start,srećan ti lutko 8.mart"-Još jedna poruka koja se lepo rimuje i odlična je čestitka za svaku ženu.


5."Danas posebno vesela budi.ljubav iz sna probudi,neka od strasti sve poludi..."I ova poruka može da ima više značenja.Neka izjava ljubavi ili želja nekoj ženi koja je odustala od ljubavi da ponovo nekoga zavoli.


6."Da uvek budeš lepa i luda,da osmeh nosiš svuda,imaš brdo para i da te ne ščepa neka budala...jer si najbolja za sva vremena srećan ti Dan žena.-Tako originalna i duhovita poruka,samo pazite kome je šaljete.


7."Ne ulazi u sobu punu ljudi pitajući se da li im se dopadaš...Jedino je važno da li se oni dopadaju tebi"-Ok,ovo je tako lična poruka ali za mene ima posebno značenje.Ne samo za 8.mart,već i za sve druge praznike i "obične dane".


8."Nemoj da misliš da si danas nešto posebna zato što je Dan žena...posebna si svaki dan,srećan 8.mart"-Prvih nekoliko reči ove poruke izazivaju želju da se autor iste prebije,posle je sve ok i svakako je ovo jedna od mojih omiljenih.


9."Želim ti ono što ti je potrebno da budeš srećna...srećan 8.mart"-Poruka za sve prilike i situacije u životu.


Svaki dan je bitan,ne samo 8.mart ili neki drugi praznik.I uvek je pravo vreme da osobama koje nam znače to i dokažemo...


Коментари

Популарни постови са овог блога

Najbolje poruke i čestitke za rođendan

Dekoracija za Uskrs...Venčić od papira...

Srećan rođendan-na 15 jezika

Dekoracija za dvorište-cveće i ukrasi

Film Aladin(2019)...iz mog ugla

Ideje za poklon...

Ruže od papira...kako napraviti....

Kako pobediti loš dan?

Dekoracija za Uskrs-Uskršnje drvo(SLIKE+VIDEO)