Šta najviše nervira koji horoskopski znak?


 Bez obzira kom znaku zodijaka pripadamo svi ponekad "izgubimo živce" i postanemo manje tolerantni prema drugima.


Ako uzmemo u obzir horoskop i astrologiju možemo da primetimo da pojedine osobine delimo sa drugima,koji su rođeni u istom znaku kao i mi.Npr.nerviraju nas iste ili slične stvari:


OVAN


Ovna generalno nije teško iznervirati.Vrlo često su jako nestrpljivi i tvrdoglavi.Pošto imaju avanturistički duh iznerviraće se ako moraju na nešto ili nekoga da čekaju duže od 10 minuta.


BIK


Ako poželite da bik izgubi živce moraćete malo da se potrudite.Oni teško podnose kada ih neko ignoriše ili ne pokazuje interesovanje za njihov trud.


BLIZANCI


Blizanci su inteligentni ali i skloni tome da jako puno i brzo pričaju.Izbacićete ih iz takta ako im kažete da bi bilo dobro da bar povremeno malo ćute.


RAK


Rak je jedan od najemotivnijih znakova zodijaka i njega mnogo nervira kada mu neko kaže da je preosetljiv.Iako jesu,rakovi to ne vide kao manu,već je  ponekad preterano pokazivanje emocija za njih sasvim normalno.


LAV


Već znamo da oni vole kada su u centru pažnje.Iznerviraće se ako nisu.Prosto i jednostavno.


DEVICA


Devicu najlakše možete da iznervirate ako menjate planove u hodu.Znači,ako smo rekli da se vidimo u 20h,ne možemo da se vidimo u 19h ili u 21h,već u 20h.Ovo i lično potvrđujem.


VAGA


Vage vole kompromis.Vrlo lako mogu da se iznerviraju ako im naređujete ili odete u drugu krajnost,pa od njih očekujete da donesu svaku odluku.


ŠKORPIJA


Škorpije ne vole da "gube vreme" i ne vole dosadne priče.Pa ako hoćete da iznervirate nekog pripadnika ovog znaka,pričajte o  dosadnim temama koje ih uopšte ne interesuju i obavezno začinite priču sa što više nebitnih detalja.


STRELAC


Neće da vam treba mnogo da iznervirate strelca.Samo im dajte da obave neki dosadan i monoton posao,npr.da oljušte 2kg krompira ili da peglaju.


JARAC


Da bi iznervirali ozbiljnog i profesionalnog jarca,treba samo da budete skroz suprotni od njega,odnosno da se ponašate neozbiljno i neprofesionalno.A ako uz sve to pokušate i malo da naređujete dobićete jednog baš iznerviranog jarca.


VODOLIJA


Vodolije ne vole kada se nečije mišljenje mnogo razlikuje od njihovog.Odnosno,ne vole kada im neko namerno kontrira,koristi sarkazam ili argumente koji nemaju mnogo smisla.


RIBE


Ribe ne vole kada im neko "drži predavanje".Čak i ako ste stručnjak,iznerviraće se kada svoje profesionalno mišljenje iznosite pred njima,naročito ako vas nisu ništa pitali.


O zabavnoj strani horoskopa sam već pisala:


https://anjapisednevnik.blogspot.com/2020/07/zabavni-horoskopsta-koji-znak-voli-da.html




https://anjapisednevnik.blogspot.com/2019/03/horoskopiz-mog-ugla.html





Коментари

Популарни постови са овог блога

Najbolje poruke i čestitke za rođendan

Dekoracija za Uskrs...Venčić od papira...

Srećan rođendan-na 15 jezika

Dekoracija za dvorište-cveće i ukrasi

Film Aladin(2019)...iz mog ugla

Najbolje čestitke i poruke koje sam dobila za 8.mart

Ruže od papira...kako napraviti....

Ideje za poklon...

Kako pobediti loš dan?

Dekoracija za Novu godinu i Božić 2020/2021